BEESECHURGERS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 310 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BEESECHURGERS. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 20:07 De vegan burger, frietjes en milkshake waren erg lekker! En erg leuk dat je de bezorging zo kunt volgen.
25 mei 2024 om 20:26 Stevig aan de prijs, maar wel goed en genoeg!
24 mei 2024 om 10:21 I could have gone shopping and made a meal from scratch and finish the meal in the delivery time. the burger was average at best.
17 mei 2024 om 22:35 Zoals altijd een heerlijke burger, goed belegd en heerlijke saus. Frietjes zijn heerlijk en de portie enorm. Snel en netjes bezorgd!
15 apr 2024 om 0:16 Crispy broodje fantastisch. Eet je met gemak 3 van dus wel 35 Euro de maaltijd. Andere patty niezo best, en ook duur.
14 apr 2024 om 10:45 Excellent vegan food. Nice place as well. We did collect and decided to eat in instead. It was really lovely.
6 apr 2024 om 23:22 Great food!! Too bad thuisbezorgd does not have enough people to deliver in a timely matter.
29 mrt 2024 om 21:23 Waanzinnig smakelijk!!! Jammer van de 60 min bezorgtijd.
10 mrt 2024 om 20:38 Heerlijke burgers en shake. Er ging iets fout met de bezorgtijd, maar ze hebben dit zo netjes behandeld. Echt zeer vriendelijk en servicegericht.
9 mrt 2024 om 20:55 Heerlijk eten, beste vegetarische burgers van Den Haag, maar voor het er was... Duurde twee keer zo lang als aangekondigd
4 mrt 2024 om 9:20 De kings churger is onze all time favoriet. De smakencombinatie is zo ontzettend lekker. Wat zijn we blij dat de beesechurgers tegenwoordig te bestellen zijn naar ons huis! We wonen niet meer op afhaalafstand.
3 mrt 2024 om 9:11 Helaas ontzettend laat, besteld 2030 en bezorgtijd was al lang (60min)… en versprong ineens naar 20min later. Uiteindelijk 70 min gewacht.. maar wel heerlijk.