BEESECHURGERS

BEESECHURGERS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 139 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BEESECHURGERS. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 21:08 I absolutely LOVED it! Especially the King's Churger, Peach Milkshake, and the Crispy Avocado. I really recommend this place for anyone - and I will definitely come back for more again :)
16 mei 2022 om 13:07 Eten altijd heerlijk. Kost wat, maar het smaakt erg goed. We blijven hier regelmatig bestellen.
15 mei 2022 om 17:01 Ik heb heeeel erg genoten van het eten! De “milk” shake was ook echt verrassend lekker (ik had aardbeiensmaak). Vegan for the win!
13 mei 2022 om 9:49 Really nice food and shakes! Would totally eat there again!
1 mei 2022 om 17:06 Amazing Vegan burgers… damnn what did we enjoy this food! Amazing service as well! Thank you guys
27 apr 2022 om 19:50 Prijzig, maar het eten was wel super lekker! Ook de frietjes en milkshake smaakten boven verwachting. Ga hier wel vaker bestellen. :-)
16 apr 2022 om 20:54 I just love the peach milkshake!! And the burger was fantastic as always!
24 mrt 2022 om 19:55 Top! Doen we zeker vaker.
19 mrt 2022 om 21:28 Erg lekker allemaal!
17 mrt 2022 om 22:05 Iets later dan gepland maar erg lekkere burgers en shake! De king sized burgers waren goed van formaat. Voor herhaling vatbaar.